Aanbouw woonkamer - Alphen aan den Rijn

Woonvraag: We hebben een stuk aan de kamer gebouwd, maar we weten niet zo goed hoe we de ruimte kamer nu gezellig kunnen maken. Kun jij ons helpen? We willen wel graag de kleur groen weer terugzien.

Natuurlijk! De kamer oogde enigszins saai en vlak, omdat alles in dezelfde kleur groen was geverfd en daardoor geen 'diepte' had en geen variëteit. Ook de bank is groen/grijs en viel weg tegen de achterliggende groene muur. Ik heb de ruimte zichtbaarder opgedeeld in eet-, zit- en studeerplek. De muren met de ramen met witte shutters zijn wit geworden. Het behang ‘Tarwe” van Vincent van Gogh geeft diepte en maakt de bank weer zichtbaar. Om het wat speelser te maken, heb ik aan beide kanten uit dezelfde serie behang, twee stroken groen geplaatst. De wanden in de nis met het bureau zijn zacht groen en achter de eettafel is een blauwe strook gekomen. Beide kleuren zijn terug te vinden in het behang waardoor het geheel levendig maar wel rustig is. Dezelfde kleurblauw is teruggekomen in de keuken die hierdoor een stuk warmer oogt. Naast de vaste kasten in de keuken is een hoge bartafel gekomen, waaraan je lekker naar buiten kunt kijken. 


Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op!

 

© 2022 Marianne Dijkstra. Alle rechten voorbehouden | KVK 77647467 | BTW NL003222055B19 | TEL 0650401311 | MAIL marianne@marinterieur.nl

Using Format