Ben je toe aan een nieuw interieur? Of heb je net een huis gekocht, of ga je verbouwen? Of wil je een ruimte opnieuw inrichten? Of misschien een kantoor? Ik kan je ontzorgen en helpen met creatieve oplossingen. Hieronder kun je lezen hoe ik te werk ga.

Kennismaken
Graag kom ik bij je langs om je wensen en plannen te bespreken. En natuurlijk om al een idee te krijgen van jouw sfeer thuis en hoe jullie wonen en leven of werken.  
Je woonvraag mag van alles zijn: een ontwerp van zolder tot kelder, of voor slechts een ruimte, van kleurvraag tot maatmeubel. Van styling tot complete inrichting. 

Dan krijg je binnen een week mijn offerte. 
Gaan we samen verder bouwen, dan bestaat het interieurontwerp, afhankelijk van wat we samen besproken hebben, uit:

Moodboard: hierin visualiseer ik de stijl van het nieuwe interieur. Dit moodboard bespreken we voordat ik verder ga met het ontwerp.

Indeling: dit is een plattegrond (2D) met vaak verschillende indelingen van de ruimte. Soms is er een leukere of spannender indeling mogelijk, waar je zelf niet meteen aan hebt gedacht. Samen kiezen we de indeling die het beste bij jouw situatie past. Deze werk ik in 3D tekeningen uit, voor een realistische weergave.

Lichtplan: waar en welke armaturen passen het best in de stijl van het interieur.

Kleur- en materiaalplan: de keuze voor verschillende materialen zoals de vloer, wanden, behang, raambekleding. Ik zorg ervoor dat alle materialen en kleuren mooi op elkaar zijn afgestemd.

Shoppinglist: voorstel voor meubels en accessoires, met prijzen en leveranciers. 

Maatwerk ontwerp: Vaak biedt maatwerk een mooie mogelijkheid om de ruimte beter te benutten. Bijvoorbeeld een kast op maat of een eettafelbank. Ik kan hiervoor een ontwerp maken en samen met jou de kleur en het materiaal kiezen. Voor de uitvoering werk ik samen met 2 meubelmakers.

Ook voor verfklussen of (buiten)meubelen op maat kan ik je ontzorgen door dit voor je te regelen.

 

© 2022 Marianne Dijkstra. Alle rechten voorbehouden | KVK 77647467 | BTW NL003222055B19 | TEL 0650401311 | MAIL marianne@marinterieur.nl

Using Format