FlowerPower
Marianne heeft ons een prachtig palet aan kleuren, materialen en meubel-ideeën gepresenteerd, waarbij er rekening is gehouden met onze smaak. Ze nam uitgebreid de tijd in ons oude huis te kijken, en te luisteren naar onze wensen. Ze heeft ons verrast met haar plannen en liet ons ook out-off-the-box denken door keuzes te maken die we zelf nooit zouden hebben bedacht. En wat bleek? We voerden nagenoeg al haar ideeën uit in de praktijk en dat heeft zich geuit tot ons droomhuis. 

Ilona en Joost Hassing
Hoef en Haag

Kunst aan de muur
Na een aanbouw aan ons huis heeft Marianne ons heel fijn en goed geholpen met de aankleding van onze woonkamer. Nieuwe meubels hadden we al. Met de hulp van Marianne is het een geheel geworden. Wij zijn erg tevreden en nog iedere dag blij met het resultaat.

Elles en Menno Meekel
Alphen aan den Rijn

Ruimtewinst
Via een collega kwamen wij bij Marianne terecht. Zij had daar de styling in huis gedaan en dat sprak ons erg aan. Tijdens ons eerste gesprek hebben wij aan kunnen geven wat onze wensen waren en wat wij belangrijk vonden in ons interieur. Marianne heeft echt de tijd voor ons genomen en door middel van doorvragen kwam zij in het volgende gesprek met een plan. Daarbij zat ook een out-of-the-box idee waar ik zelf nooit op gekomen was. Maar die wij beiden wel ook gelijk mooi vonden. Marianne had ook een hele shopping list gemaakt waar alle meubels en accessoires op te vinden waren. Erg fijn ook. Door omstandigheden hebben wij het plan helaas nog niet ten uitvoer gebracht, maar zijn dit
zeker nog voornemens te gaan doen. 

Erica en Anne de Vries
Schoonrewoerd

Lekker slapen
Elke keer als ik de slaapkamer inloop ben ik weer zo blij met hoe het geworden is! We woonden eerder in een mooi oud huis en ik was bang dat onze nieuwbouwwoning charme zou missen. Maar Marianne heeft met haar praktische en creatieve ontwerpen onze slaapkamer én de kinderkamer van ons zoontje zoveel sfeer gegeven. Ze wist onze 100 ideeën en wensen om te zetten naar een interieur dat in balans is en echt bijdraagt aan ons woonplezier. En niet geheel onbelangrijk, bijdraagt aan onze nachtrust want we slapen er heerlijk! 

Monique en Mats
Boskoop

Fris en Vrolijk
We vonden het best moeilijk keuzes te maken voor de indeling en inrichting van ons nieuwbouwhuis.
Nadenken over wat voor bank, welke kasten en andere zaken is toch lastig wanneer je huis nog gebouwd moet worden. Daar komt bij dat ik van vrolijke kleuren hou maar mijn partner houdt meer van neutrale, rustige kleuren. We kwamen er gewoon niet uit en in plaats van toeleven naar de oplevering van ons nieuwe huis, kregen we steeds meer stress. Maar gelukkig heeft Marianne ons echt geholpen om weer plezier te beleven aan het voortraject en nog meer te houden van ons huis. 
Toen we in contact kwamen met Marianne voelde dat meteen goed. Ze luisterde goed naar al onze wensen (en dat waren er nogal wat) en wist orde te scheppen in de chaos. Toen we haar ontwerp zagen waren we meteen enthousiast! Ze wist onze verschillende stijlen samen te voegen tot 1 interieur. Dankzij haar tekening zagen we onze nieuwe woonkamer al voor ons terwijl ons huis nog gebouwd werd. Dat was het moment dat het voor ons echt ging leven. Inmiddels wonen we ruim een jaar in ons huis en zijn we nog lang niet uitgekeken op ons interieur. De enorme vakkenkast en het kleurvlak met de poster zijn echte eyecatchers in ons huis. Maar vooral ben ik dol op de rust die ik ervaar als ik thuis kom en word ik ontzettend vrolijk van de kleuraccenten die met een subtiele knipoog te vinden zijn.

Marlijn en Ron Salakay
Kampen

Into Nature
Met Marianne is het fijn samenwerken; professioneel, inspirerend en met humor. Met
duidelijke afspraken over de vervolgstappen. 
Ze hebben meegedacht en meegekeken bij een efficiënt ontwerp van onze nieuwe woning.
Vanuit de inrichtingsmogelijkheden kwam Marianne met input aan ons voor onze
zeker met de architect. Hierdoor konden we vertrouwen hebben in het ontwerp en de
indeling van onze woning met de architect. 
Door de hulp van Marianne werden wij volledig ontzorgt bij de keuze voor een sfeervolle
badkamer en keuken. Van dubbele kwaliteit, incl. offertes opvragen, tot thuis
aanleveren van de stalen om uit te kiezen.
Ook het lichtplan heeft Marianne voor alle ruimtes in huis gemaakt. Heerlijk om samen op
te trekken in de gesprekken met de elektraleverancier. We hadden onze eigen
adviseur waardoor het lichtplan beter werd!

Hoe zorg ik dat het huis direct gezellig is, kleuren op elkaar zijn afgestemd en we later niet
hoeven te zeggen "dit hadden we achteraf toch anders moeten doen"? Door alles vooraf in
3D gezien te hebben en alle stalen bij elkaar te kunnen leggen, hadden we vertrouwen
in de keuzes die Marianne samen met ons maakte.  
Door 1,5 jaar samen op te trekken met Marianne was er altijd zicht op het mooie
deel. Dit was ook fijn met betrekking tot de zeker met de aannemer.
We zijn heel blij met ons interieur, omdat de vooraf bedachte woorden 'rustig, licht en
natuurlijke inrichting' volledig zichtbaar en voelbaar zijn in het huis. Direct thuis en
nog veel meer dan gedacht.
We kunnen Marianne echt aanbevelen, omdat ze goed meedenkt en zich inleeft in onze
smaak, andere ideeën inbrengt, oog heeft voor detail en het grote geheel blijft overzien.
Een fijne mens om mee te werken!

Bert en Margreet
Alphen aan den Rijn

1 ruimte, 2 functies
Marianne ziet iets wat ik niet zie en weet dat opkrachtige wijze voor mij te ontvouwen. In een helder plan met een mooi engedurfd ontwerp legt ze de verbinding met mijn wensen en haar buitengewonestijlgevoel.

Het resultaat is werkelijk verbluffend! Een heel fijne enprofessionele ruimte voor mij en mijn klanten om gesprekken te voeren en in tewerken.

Marijke van Noort
Noorden

Stoer chique
Marianne heeft ons geholpen bij een complete restyling van onze begane grond. Wij hebben een ruime tweekapper met ca. 100 m2 beneden, open keuken grote eettafel en hele ruime woonkamer.
Die woning was een beetje saai, veel wit, plafond met naden en 11 jaar oude laminaat vloer. Wij hebben gevraagd om Marianne dit een warme moderne strakke industriële, praktische, niet te duur, mooie metamorfose kon geven. Een bijna onmogelijk opdracht dus.
Marianne is met een heel mooi ontwerp gekomen, plafond strak, grote lange muur in kleur Coffee Addict en overige muren in de kleur Mushroom, allebei van Lab Vestingh Paint, een hele mooie combinatie. Zeker goed combinerend bij de nieuwe ruimte eetkamertafel met eettafelbank. De strakke witte plinten met visgraat PVC vloer en glazen deur maakt een prachtige stijl.
Als klap op de vuurpijl kwam Marianne met een elementenbank met twee zitgroepen, 1 rondom de TV georiënteerd en 1 meer voor lezen en ontspannen.
Daarnaast nog een prachtige lijst met accessoires, die we zo konden gebruiken.
Gedurende het hele proces heeft Marianne ons begeleid en steeds gecheckt of ze nog op de goede weg was voor ons. Wij hebben dat als erg prettig ervaren. Dus dank je wel.
Wil je ons nieuwe kantoor ook doen?

Met InnSpirerende groet,

Marcel en Sandra
Alphen aan den Rijn

Onze droomkast

Marianne heeft ons geholpen met het ontwerpen van een droomkast in de keuken met veel kastruimte, open planken voor het mooie servies en een wijnrek.

De belangrijkste wens was veel kastruimte in een kleine jaren dertig keuken.

Alle wensen heeft ze in een prachtig ontwerp terug laten komen. Hierbij presenteerde ze drie opties voor de kast waaruit wij konden kiezen. Daarna heeft ze ook het regelen en afstemmen met een timmerbedrijf voor haar rekening genomen. We werden ‘ontzorgd’.

We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat en onze keuken lijkt hierdoor groter. We hebben er dagelijks plezier van!

Wij zouden Marianne van harte aanbevelen, omdat zij vanuit een ander perspectief kijkt en daarbij onze wensen meeneemt. Ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden met een mooi resultaat.

Harrie en Tineke
Den Haag

Using Format