Interieurplan woonkamer nieuwbouwwoning - Hoef en Haag

Woonwens: een leefbaar interieur met een warme uitstraling en accenten met pit.

Voor een jong gezin maakte ik dit interieurontwerp. Ze gingen verhuizen naar een nieuwbouwwoning en vonden het lastig om echt sfeer in de woning te brengen. De basis was goed met een mooie keuken, vloer en inbouwverlichting. Maar het geheel tot een warme en gezellig geheel te maken bleef een uitdaging. Gelukkig kon ik ze daarbij helpen!

Samen kozen we voor warme groentinten gecombineerd met strakke zwarte elementen. Voor meer opbergruimte en een knusse zithoek ontwierp ik de lage wandkast. Een vloerkleed op maat maakte de zithoek besloten, maar toch ruimtelijk. Ook tekende ik een eettafelbank op maat, met hierin opbergmogelijkheden. De cirkel aan de wand maakte het geheel speelser en zachter. In de keuken heb ik kleur en hout toegevoegd om het zwart-wit contrast te verzachten. Door het hele huis zijn opvallende bloemenprints verwerkt in accessoires die het geheel met kleuraccenten wat pit geven. Het in eerste instantie wat kille nieuwbouwhuis is nu een fijn thuis voor het hele gezin geworden!

fotografie: Marlieke Fotografeert

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op!

 

© 2022 Marianne Dijkstra. Alle rechten voorbehouden | KVK 77647467 | BTW NL003222055B19 | TEL 0650401311 | MAIL marianne@marinterieur.nl

Using Format