Nieuwbouwvilla met kangoeroewoning - Alphen aan den Rijn

Woonvraag: "hulp gevraagd voor ontwerp, advies en styling gehele nieuwbouwwoning!"

De bewoners van dit mooie zelfbouw woonhuis met riant uitzicht, vroegen mij een ontwerp te maken voor de gehele woning, inclusief de kangoeroewoning voor hun (schoon)vader. Ze wilden graag een rustige, lichte en natuurlijke inrichting. We kozen voor een moderne en tijdloze basis van hout, zwarte accenten en natuurtinten. Door met mooie behangen, structuren en stoffen te werken, hebben we warmte gegeven aan het interieur. Met bijzondere verlichting, zoals de prachtige hanglamp en de hoge muur met behang op de slaapkamer hebben we mooie statements gemaakt in het huis. Het resultaat is een licht en warm huis geworden, waarvan dit gezin hopelijk heel lang gaat genieten. 

Voor de (schoon)vader was het van belang zoveel  mogelijk dierbare herinneringen mee te kunnen nemen naar het nieuwe huis, ondanks het kleinere woonoppervlak. Een van de schilderijen was mijn inspiratie betreft kleurkeuze. De keuken is vrijwel direct naast de bank, deze wilde ik niet te veel 'een keuken' laten zijn. Hiervoor heb ik fronten kunnen vinden waar kleuren van meubels en van de lichtblauwe wand in zitten. Een prachtcombinatie geworden! Ook de grote servieskast heb ik kunnen behouden door er een kledingkast van te maken.


Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op!

 

© 2022 Marianne Dijkstra. Alle rechten voorbehouden | KVK 77647467 | BTW NL003222055B19 | TEL 0650401311 | MAIL marianne@marinterieur.nl

Using Format