Woonkamer - Woerden

Woonvraag: de bewoners van dit huis in Woerden wilden graag meer rust en eenheid. Ook wilden ze graag betere verlichting. De grote gezinsbank moest blijven.

De indeling van de zithoek heb ik wat luchtiger gemaakt. De zitbank stond in het midden van de kamer. Ik stelde voor de zitbank tegen de muur rechts te plaatsen. Nu heeft de kamer meer open ruimte en ziet er daar doorveel rustiger uit. Hierdoor is er nu ook plaats voor twee losse fauteuils.

Hier is het ook de kunst van het weglaten. Ik heb een maatwerkkast met eettafelbank getekend met veel bergruimte, ook in de zitbank.

De keukenbar was een loze ruimte omdat er geen gebruik van werd gemaakt, maar door er hanglampen boven te hangen, krijgt de bar weer een bestemming. Ook de eettafel is nu beter verlicht en bij de bank is aan iedere zijde een lamp toegevoegd. De muren zijn in zachtgroen en met een paar donkerder tintvlakken. Er is harmonie en dat geeft een fijne uitstraling.


Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op!

 

© 2022 Marianne Dijkstra. Alle rechten voorbehouden | KVK 77647467 | BTW NL003222055B19 | TEL 0650401311 | MAIL marianne@marinterieur.nl

Using Format